Strömsholm vårdressyr med LFC kval 2017

Nu har det varit två veckor med fullt ös. Men det blir lätt så när ungdomar ska ut på tur. Det har blivit många timmar bakom ratten på både stor och liten bil och rätt sena kvällar, men det är ju hyfsat kul så då rullar man på i hjulspåren och försöker undvika att ramla i leran.
 
Ungdomarna var till anrika strömsholm och försökte sig på sina första kval till Falsterbo horse show och den något äldre men fortfarande unga Latinotanz tog sig an ett kval i LFC för unga hästar, vilket han gjorde med med en liten svag stjärna i kanten på protokollet. 
 
Sen var det full fart två 5 åringar och en 7 åring och förstås frasse mannen i PSG. Låter kanske lite men frasse är som fem hästar i en så... Alla var skötsamma och väluppfostrad. Till och med fjanten tog sig an tävlingsdagen med en mega stjärna i papperna. Sen sov han resten av helgen. För det är ju tufft att vara på tävling:-) 
 
Röjar Ralf var inte alls röjig så kanske måste döpa om honom. Finna pojken så snäll så snäll. Han är en befrielse om man groom at frasse innan. Två hingstar med lika stora hjärtan men olika inställningar till hur man ska uppföra sig.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback