Freinds arena, horse show

Harrihallå på er. Jag befinner mig på ett hotellrum vid freinds arena i Stockholm. Visa tävlingar är helt enkelt lite lyxigare även fast man är groom. :-) 
Och lyxig hotellfrulle fick jag också:-):-):-) så jag har det bara bra jag.
 
Tävlingen då, ja den är kul, vi har ju inte hunnit tävla än men, varit på banan har vi och jimmie är i kanon form. Min prins så himmla fin och go:-):-)
  I stallet är det full rulle på kamelen, högvaken, showhästar och alla WC hästar i både hoppning, dressyr och körning och så har vi ju pegasus i stallarna med.:-)
 
Imorgon är det dax för GP och vi är taggade till 200%
 
 
 
Och så har ju min gamle vapendragare wheinstephaner varit här och härjat också. Han var show häst även i år och patrik kittel red honom i knockouten och Weine tyckte det var lajbans att vara huvudpersonen i showen, för gans hejarklack hördes bäst och mäst:-):-) 
 
Fick vara lite groom under knock outen och det känndes som på gamla tider då jag och Mr W var oskiljaktiga. 
Älskade häst. Han är bara så jäkla bäst:-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

resan börjar med att väckla ut vingarna...

Nu sitter jag här igen...och för en gångs skull har jag tid att blogga:) vilket inte händer så ofta nu för tiden men idag är det en lyckans dag och svinkall också för den delen. Läs med spänning och förväntan för nu har jag börjat resan mot freinds arena och Stockholm internationella horses show 2015...exakt 45 min från stenarna på gårdsplanen utanför stallet ligger tävlingen, men jag föredrar ju att vara lite annorlunda och lite mer speciell än alla andra så jag tar en flygtur genom halva europa till München för att sedan flyga till düsseldorf Och ta tåg till patrik kittel. Allt detta bara för att chefen ska kunna tävla 45 min från vår gård. Känns som om jag tar en rigäl omväg för att komma till en tävling som för en gång skull ligger nära hemma. Haha nä då ska man endå resa tv dagar för att komma fram (bbara för att uppehålla mönstret) haha. 
 
Så nu är jag på arlanda och var redo för världens säkerhetskontroll och pådrag. Man har ju sätt nyheterna lixom, vad gör de, deras rönken reagerar (förstås) på min väska av alla väskor, varför??jo för att mitt gröna äpple råkade ligga löst i väskan!!!jag ska ju för sjuton äta upp det....nevån har höjts regält riktigt känner det.;-)
Fast det hade ju kunnat vara något annat man vet ju aldrig:):):)
 
Ska i alla fall bli roligt med tävling igen och kul att få köra lyxåket igen och självklart kul att se jimbim simsallabim mitt hjärta. Jag ska bara hålla mig börta från hans bakdel denna gång.
 
 

kaous i världen, lungt på farmen

Det är så mycket hemskt som hander nu I världen, blir rädd bara jag tanker på det, samtidigt går jag runt och gnäller på allt möjligt, bade högt och tyst kan tillägas men vad är mina problem om man blickar ut över världens problem. Usch!!!!!! att människor kan vara så hemska mot varandra bara för man tycker olika!!!!
 
här på garden är det ganska lungt endå, chefen är I tyskland nu och tränar med jim och nästa vecka är det Stockholm horse show och vi har en plats I WC där, jippi.:D:D:D:D:D:D Ska bli så roligt att åka dit, och en till som kommer vara där är ju Weine så då ska jag saga hej till honom också:D:D:D:D:D
 
nästa vecka klär vi upp oss till fest igen jim och jag för då är det worldcup I Stockholm.:D:D:D:D:D:D
 
 

lite ljus i höstmörkret

 
 
 
 
 
 
Lite bilder som värmer i höstmörkret:) 
Livet flyter på som vanligt på farmen. Jag är för det mästa butter men ger någon mig socker blir jag oftast lite gladare och drar på smillgroparna;) 
Hösten har gjort sig påmind och det är lerigt och blött. Så ganska tråkigt, men hästarna går som på räls de spårar bara ut ibland;-)