Tävling i Lidköping

Så åkte blå faran mot Lidköping på torsdags eftermiddagen med en ryttare, två hästar, en dinosaurie, lilla eklektisk,  gadden och så jag förstås.:-) 
  Och jag körde:-):-):-) jippi så roligt. Dino är så stor så han får knappt plats i lastbilen medan Lady är för bred om magen. Hon har en lite lätt kurvig figur om man säger så. Fidde ja han är fidde och fnyser om allt och tror han är märkvärdigare än alla andra. 
 
Lilla äcklet pruttade från Enköping och hela vägen ner till bilen stannade. Inte så mysigt. Gadden tog bilrutan med skräck men blev så glad när vi kom fram så han nästan viftade sönder svansen:-) 
 
Ryttaren han var väldigt behjälplig med det mesta när vi kom fram så tillslut fick jag be honom gå och fixa bilen så jag fick en stund för mig själv. Allt går så mycket fortare då:-) 
 
Två dagar var vi på plats och alla tre gjorde bra ifrån sig men mycket kan också bli bättre. Men man måste ju börja någonstans för att någon gång nå toppen.:-):-)
 
Jag tycker endå det var en fin anläggning som tävlingarna var på.
 
Många vänner var där så det var skoj och det blir så mycket roligare i stallet när det är så tycker jag:-):-)
 
 
 
 
 
 

Bulgarie

 
 
 
 
 
 
 

Besök på ALFAB

Vilken dag. Det började med en chock upplevelse (om jag nu ska va elak) jag var inte först i stallet och hälften av hästarna var redan fodrade när vi kom. Samtidigt måste jag ge våra killar en stjärna för morgontjänsten. De var guld värda idag. Med mobbning och sopning av stallen. Stort tack för det:-):-):-)
 
Mads red 7 hästar idag och jag har gått 24200 steg och än är det inte över:-):-) ska gå lite till tänkte jag innan det blir kväller. 
 
Nu är jag på äventyr med vår ferrari till lastbil  (den lilla bruna alltså) inte vidare roligt äventyr men vist är det ganska kul att kolla på lastbilar på ALFAB också så här på eftermiddagen. Vår lilla bil behövde lite omsorg och då åker vi förstås till ALFAB som hjälper oss med allt som gäller just våra lastbilar både Ferrarin och blå faran. :-)
 
 
Ja bilden visar ju då stora blå sist den var hos ALFAB på besök men idag är det alltså vår två hästars bil som är där. Måste endå säga att deras fikarum får mer än godkänt av mig. :-):-):-)
 
 

Då och då blogg

Kan nästan döpa om denna blogg till då och då istället för jag är ju inte jättebra på detta längre. Haha eller så länge jag ner. Jag vet inte har inte bestämt mig än för vad.:-) kanske jag ska skriva en bok istället:-) 
 
I vilket fall så har jag massor att göra och massor av saker som ska hända framöver.... tävlingsbanan är mitt nya hem känns det som och jag älskar att vara ute och resa. Det spelar inte så stor roll om bilen bara går till strömsholm eller till Tyskland det är roligt med äventyr och så fort man sätter sig i bilen börjar ett nytt.:-) 
 
Börjar också längta till sommaren då är det endå alltid som bäst. :-):-):-):-)
 
Får se när det händer något här nästa gång. Ha det bra tills vidare.:-)