Mc queen

I helgen som var så hade vi tävlingar här på segersta och jag hade kameran emd mig för att fota Mc queen lite och detta blev resultatet av vad hon presterade och vad jag lyckades fånga på bild.:D:D:D
 
 
 
 
 
 
 
 

jag känner mig som en vattenpöl

Jag är så bölt och kall att jag helst av allt bara vill gå och lägga mig i min säng....
 
....så har jag tänkt idag, ungefär från halvsju i morse till nio på kvällen, det har igentligen inte varit något fel på dagen. Faktiskt så har det varit en toppen dag bortsett från vädret. Kallt,regn,åska och hagel har veskådats idag och nu på kvällen fick vi även se solen som lyckades tränga igenom molnen. 
  Lång dagblev det och det var mäst för att vi hade tävlingar här idag, unghästkval inför kommande horse show i falsterbo och mads bet ihop och red så vattnet stänkte om honom och hästarna. Och det gav finna resultat. Lady day tog sig med sina sprattlande ben två kval som räcker för att få en plats i falsterbo och autograf paddlade på genom vattnet och lyckades även han med att bli fördig kvalad för falsterbo så so fare so good. Två hästar har idag bokat plats på blå faran.
  Sen har vi sist men inte minst mc queen som idag tog sig igenom farligheterna på  utebanan med mig springandes på sidan under förmiddagen och som senare under kvällen är jordens modigaste tös och bara gör allt och får bra beröm av domarna slutade 2a med 65 % och i protokollet så fanns en 9 för hennes trav :-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 
 
När dagen äntlige  var slut så tig vi en tur till sleven(7/11) och på väg dit så passade vi på att leka safari då vi fick se två älgar,en hel del rådjur och så en flockmed vildsvin. Måste endå få säga wow vilka djur...har jobbat här två år och aldrig någonsin fått se en gris medan alla andra ser dem hela tiden och så idag får jag uppleva en hel jäkla flock med  vilda grisar. Som stora svarta stenarmed ben:-):-) :-) :-) :-) :-) 
 

från andra platsen i kuren i mannheim

 

lite bilder från tysklands resan

 
 

Nu är jag back in Sverige igen

tjabba tjena började med min hemma vistelse med två lediga dagar, första dagen sov jag praktiskt taget helt bort (hade nog glömt hur de tvar att sova länge på morgonen, host hela dagen:):)) och andra dagen blev hästig värrre, började med att hänga på Mads till finna ledingenäs gård på landslagsträning, vi tog finna bilen ditt (cabben) och så kollade jag på träningen där mads red fidde och kyra tränade dem förstås.:):) roligt att se.:))
kom hem vid lunch och sen följde jag med annie och feel free till enköping och kollade på då de red sin första terrängträning och om jag tolkade deras ansikten rätt så vill nog b¨åda göra om det. :D:D:D