väntan

Då sitter man här i "casinot" hos patrik och är lite lagom uttråkad. Först imorgon kommer lastbilen med julia och daniel ( vår chafför detta år) med hästarna liza och peikko tror jag att de blev.:-) ska bli kul att se dem. Men som sagt jag sitter här hästarna blev ridna av patrik idag och det inträffade vid lunch så resten av tiden har gått till att ta en sovmorgon:-) packat ihop sakerna så mycket jag kan måste ju kunna ta handom djuren imorgon också.
Någongång imorgon em/kväll ska jag köra bort till stallet där julia kommer sova med hennes hästar för att packa in allt i lastbilen och kanske möblera om lite.;-) 
Allt ska ju in i lastbilen utom skåpet som står utanför.:-)
Appropå  skåpet så rymmer det mer prylar än vad man kan tro när man börjar. Kan kort och gott säga att sadlarna åker invaderade och säkert hela resan.:-):-) sock så vågar jag inte öppna plåylådan något mer nu med risk för att få göra om allt igen.:-)
 
Rörigt men med lite vilja och tänket. Det här ska bara gå så blev det tillslut så här...
...grabbarna har sina resekläder i varsin kasse och ryktväskan är redo att göra sitt jobb under resan.:-)
 
Nu vet jag dock inte om det blir någon mer blogg för än vi kommer hem igen om ca två veckor, men ni får väl stå ut endå. Kommer ju bli så mycket rolig läsning då jag är tillbaka.:-)
Jag kommer ju inte ha semester direkt så läsning lär det bli då jag är hemma igen.:-) 
 
Tjing så får vi hålla en tumme för att fransmännen har kommit på vad wifi är för något.;-)

2.a dagen avklarad

Idag har jag haft en lite depig dag. Men det har varit roligt endå. Hästarna har tränats och gått promenader. Jimmy fick på sig sina skor igen så det var ju bra. 
 
 

första träningsdagen slut

Nu har det varit full rulle på förmiddagen.  Eller så mycket full rulle det kan bli med två hästar.:-)  mads tränade med jimmy först och jag filmade och fotade. Men bild inlägg får ni när jag är hemma igen.:-) han lagom ta handom jim efter så var det dax för weine och träna. Så på med kandar och allt annat och in med honom till mads och patrik. Även nu fim och foto.
Båda grabbarna var finna idag tycker jag så ska bli kul imorgon igen.:) 
Nu kanske det låter som världens softaste jobb som jag har och just för stunden är det värkligen så också men det höll på att gå illa idag med jimmy faktiskt.
 
nu är det inget allvarligt men det hade kunnat vara det. Kag promenerade fram honom utomhus för det är så bra väder. Hos patrik finns en valgrav och i valgraven finns en fontän och klockan nio på morgonen går denna fontän igång och precis då promenerade jag och jimmy förbi. Jim blir ju rädd och hoppar ur skinnet fast mer ordagran hoppar han ur skorna! Ena bakskon låsnade och den andra hängde lös. Var bara till att gå in med honom igen och meddela mads om vad som hänt. Vi drog bort den andra också och så fick han träna utan bakskor på föterna. Hvi hoppas på att hovslagaren kan komma idag och slå på dem igen. Jim gjorde det så snyggt att hoven är hel och skon är så rak den kan vara. Ska det vara ska det vara snyggt enligt jimmy.:) 
 
Nu på em ska det bli promenader för grabbarna, massa kärlek och så ska jag även puttsa stövlar och sporrar. Tips från mig puttsa inte stövlarna direkt efter att ni ridit för då är de så svättiga och det är äköigt.;)
Ha det bra alla kommentera om ni vill att jag ska skriva om något speciellt så ser jag vad jag kan göra åt saken.
tjing

soft dag

Nu har solen gått ner här i tyskland och dagen har varit rolig. Lite lång då två hästar går ganska fort att bli klara med. Men har hunnit med att se mycket bra ridning på hög nivå och så har ju förstås grabbarna fått extra kärlekbockså.:-)
Patrik började med jimmy  och det lilla jag såg så såg det bra ut. Direkt efter jim var det weines tur.:-) därav inte så mycket tittande från mitt håll. Men båda skötte sug bra och på em så gick vi på promenad i em solen och smakade på gräset.:-) alltså hästarna smakade på det inte jag.:-)
 
Imorgon ska mads rida på grabbarna och det ser jag fram emot.:-) nu händer inte mycket mer idag så återstår  bara att säga 
TJING TJONG
 
 
 
 
 

solo igen

Tja
 
brukar bli irriterad på folk som aldrig bloggar, nu är ja en av dem så får vara lite arg på mig själv. 
Han knappt hem till segersta med Sid så skulle jagåka iväg igen och nu sitter jag här i tyskland hos lanslagsryttaren patrik kittel och vill absolut inte klaga på tillvaron. :-) snarare tvärtom, jag trivs super här. Inte bara för att jag får se europa genom vindrutan då jag kör hit utan för att stämningen är så bra här.  Alla är trevliga ick hjälpsamma och sånt gillar jag.
 
men men jag har alltså precis genomfört min amdra solo resa till tyskland och allt gick bra inga exploderande däck på autobane och inga olyckor alls:-) weine skötte sig bra hela resan. Men var lite sur mot söutet oxh tyckte nog att vi borde byta plats men hur hafe det sett ut om en häst kom och kärde sin firarri på autobane, haha jag kan se rubrikerna i tidningarna.:-) 
 
Nu är klockan för tok för tidigt för att blogga igentlugeb men äter frulle nu så padsade bra. Idag ska patrik rida båda grabbarna och med lite mellanrum så jag kommer ev hinna se lite av dem också:-) sen fåe jag väl göra ett ttill inlägg mot kvällen om hur dagen varit.:-) 
ha det finnt i dag alla hemma och så får ni kolla in mot kvällen igen.
 
tjing

solo uppdatering

Resan till tyskland gick över förväntan bra. Körde inte fel någon gång (duktig GPS) jimmy har inte varit en ängel men endå lugn att köra. Mer mot slutet han blev sur för det gick så långsamt enligt honom. Men vägade inte köra så fort då vinden var lite för stark enligt mig. Kom fram till patriks stall vid två tiden så fixade med jim och fick iordning på hans grejer, gav ut info om honom och myste med honom. Känns kkonstigt att lämna honom för att åka själv hem imorgonbitti. Men helt ensam blir jag inte kommer plocka upp en häst i danmark som ska med hem till segersta. Så just nu driver jag Fridas hästexpress delux.:-):-)  
 
Jag sgillar ju enaamheten men hade varit trevligt med en resekompis som man kund prata med tyskradio är inte så kul att prata med.
Nätr jag kommer hem så ska ni få bilder från resan.:-) 
 
Tjing

Ut på årets första tur SOLO

å ska man ut på tur igen då, första turen för året och den blir solo:D:D Jag ska nämligen köra Jimmy till Tyskland och Patrik, helt själv:) är ganska nervös men det komme rgå bra tror jag, Jimmy ska ner på träningsläger inför kommande resa till Frankrike, japp tyvärr blir det inte spanien och Barcelona som jag först trodde, det blir Frankrike och vidauban i år igen men denna gång blir det störe än förra året då nations cup hålls där i år och vi får rida där:):) ska bli super roligt:):) jag länktar:):):)
 
Men nu ska jag alltså ut på tur med jimmy själv först och främst och sen får vi se hur det slutar.:):)
 
Lilla jim ska åka på träningsläger ensam:):) jimmy har blivit stor:):)
 
 
 

Lite bilder som gör mig glad