söndag i bilder

Sid nyfiken på vad jag gör. 
 
Weine kör jympa och traslar in sig.
 
Körde denna pärla idag. Även fast det bara var på gården så är det lika kul för det.:-):-)
 
Jim redo för kvällsträning. 
 
Och så kom regnet.:-)
 

full fart

Ojojoj vilken Hästigt dag. Idag red mads nio hästar som jag var involverad i sen blev det lite elevhästar också men kan ju lätt såga att jag har levererat hästar på rullande band idag. Hästägare har varit här och kollat på sina guld klimppar och även blivade hästägare har varit här och myst med sina blivande kompisar. Är så kul när människor angagerar sig så i hästarna innan de ens äger dem, då vet man på något vis att hästen kommer få det bra då den flyttar ifrån oss. Och för mig personligen (som jobbade i ett försäljningsstall i göteborg innan jag började här på segersta) värdesätter jag  just den biten lite extra.::-) :-) :-) :-) 
 
Weine då. Jo idag förstår ni, idag har han typ sovit hela förmiddagen,  haha så djupt att han snarkade och tror att han drömmde om något spännande för helt plötsligt började han springa med bakbenen där han låg och sov. Såg så roligt ut.:-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Förmiddags lur.:-)
 
Anton vår 4 åriga hingst som är en riktig ät fin häst som nog kan gå långt tror jag. 
 
Kingen på uppvärmnings promenad.:-)
 
 Åh just det. Har glömt att berättat att vi avstod från NM. Lite tråkigt men så är det. Sverige vann ju endå så då gickbdet ju bra utan oss.:-) 
Istället laddar jim för CDI5 WDM i falsterbo och weine får lite ledigt från tävlsbdet ett tag så vitt jag vet.:-) lite sommar semester men det stör nognhonom inte så mycket tror jag. Han verkar trivas med livet även fast han inte får åka limosin.:-) jag kommer också att vara hemma från falsterbo då plugget får gå före i år. Måste klara lastbilskortet nu, så maria åker med jim och en femåring.:-) jag och weine blir hemma.:-) 
 
Tror inte det var några fler nyheter just nu. Imorgon får vi se om jag överlever longeringen med grabbarna. Haha mads har vågat sig på en hästfri dag så då får jag longera dem.:-) kan bli spännande.  
Hlrs då tjing så länge:-) :-) :-) :-)
 
 

soligt

Härlig dag idag. Solen värmed gott och tack care de förbättrades min bonabräna rejält.  Får jobba bort den någon dag.:-) :-) :-)
Har gjort hästar åt mads och fixat i stallet. En helt vanlig dag helt enkelt:-) :-) :-) 
 Weine och jag tog en jogging tur på em och dey var mysigt. Han är så rolig då han är på jogging humör uunder promenaderna han lixom springer som en hund brevid en.:-):-):-) 
Imorgon hoppas vi på att det änder något mer skoj. 
 
Vi två är som ett gamalt gift par visa dagar älskar vi varan och nästa pratar vi inte ens med varandra. :-):-)

back to work

japphapp, då var man tillbaka på jobbet igen då efter en dag ledigt, gjorde inte så mycket igår mer än att plugga och köra bästa daniel till arlanda:) haha har aldrig kört dit men det gick bra kom både dit och hem igen.:):) 
Idag har det varit fullt upp hela dagen, mads red fem hästar och var det som vanligt mycket annat att göra:D:D 
 
weine var lite bråkig idag, skulle spruta fluggmedel på honom och då spränger han kedjorna i groomen och sen hoppar han ut genom stallet utan att lyfta på benen så kedjan för dörren sprängs också, sen står han nöjd som bara han kan och nosar på chaginisboxdörr, han kanske vill bytta box, inte vet jag, lite sur blev jag allt på honom.
 
MEn trotts att han är lite olydig  då och då så är han endå mitt hjärtegull och den jag gillar mest:D:D:D:D
 
 
 
 

holland äventyr

Så nu är jag hemma igen efter en vecka i finfina holland. Rottredam är ju en härlig stad och tävlingarna de har är också fantastiskt bra. Groommaten var kanske inte den bästa men det gick att äta tre av fyra dagar så ett svagt godkännt får de allt:-) vädret har varit bra, så bra holländskt väder nu kan bli och hästarna har varit snälla. Myckrt skratt och roliga människor har jag träffat och precis som förra året länktar jag tillbaka lite då man åker förbi både hengelo och skyltar till almelo. Resultaten har varit finna jim gjorde två toppen rundor men utanför placering på båda. Men han är en lovande framtidshäst. D2 gjorde en bra internationell debutt tycker jag som bara ser honom från marken. Han har varit lugn och snäll och tog hela resan med ro och det är skönt tycker jag då han inte åkt så här långt innan. 
 
Jag har försökt varit duktig med teorin men det är bara så tråkigt så tråkigt men nu är det inte många veckor kvar hoppas det går denna gång...
 
Jag har tagit en del bilder men tänkte visa några andra som mina medresenärer har tagit också. 
 
Sista fixet innan mads går in på banan.
 
Redo att resa på äventyr. 
 
Så här bodde vi i holland. 
 
Mads och jim påväg till banan.
 
Fick se edward gal
 
Ego
 
Hemma för några år sen.:-)
 
Sverige:-)
 
D2 och jag i danmark.
 
Midsommar lunch med svenska gänget mellan lastbilarna.
 
Fick en lite annorlunda kompis på färjan då vi reste ner till Holland. 
 
Kameran till hästarna funkar mer än bra:-)
 
D2 pålastad.:-)
 
Fix och fix finnt ska det vara.:-)
 
Tror jag har glömt massor av roliga saker som jag skulle skriva om men så är det ibland. Här har ni i alla fall lite bilder och lite text. Bättre än inget i alla fall.
 

SM i tetris

Jag fick in alla pinaler i lastbilen efter många sura citroner och  en hel del jävlaranama så gick det tillslut in allt och nu finns inte mycket luft kvar i bilen för om det hade varit SM i tetris hade jag vunnit helt klart.:-) 
Weine sneglade från sitt fönster men den här gången får han cara hemma och ladda för NM istället.  Det blir bara jim och D2 denna gång. Japp D2 ska bli internationell polle nu.:-):-) 
 
Vi avreser imorgon kväll så här på bloggen blir det nog inte så mycket mer än en solig semester och så får jag skriva om tävlingen när jag kommer hem. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
 
 
 
 
 
 
 

lite smått och gott

Ledig och hemma hos mor och far:-) så skönt att få komma ifrån lite och tja inte göra så mycket. Jag försöker plugga lastbil så mycket som möjligt men så kommer jag på att gråset måste klippas och sen ska ju tvätten tvättas också men fick till ganska mycket plugg igår och idag blir det mer:-) 
 
På söndag åker vi mot rottredam på tävling ska bli kul jim och ev D2 får jag med mig och det känns bra en tråkigt att weine får stanna hemma men helgen efter blir det NM i Norge och då blir det bara weine om jag förstått allt rätt. :-) 
Så kommande vecka kommer vara ganska död här och på weines blogg.  Så ni vet.:-) 
Åh vi har ju fått två föl till segersta familjen en hingst som kom för drygt två veckor sen och så ett sto som kom igår natt. Helt otroligt söta är de.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Söta hingsten. :-) :-) :-)
 
Och så tösen som äntligen ville se dagens ljus.:-) :-) :-)
 
 

En helg på underbara strömsholm

jahapp, nu är vi inne i juni och det innebär högtryck på tävlingsfronten för min del. Nu i helgen var det Strömsholm, nästa vecka åker jag till holland för årets finnaste utomhustävling (enligt mig) i rottredam och helgen efter det är det NM i Norge.:):):) full fart, men nu tänkte jag berätta om min helg på Strömsholm.
 
Vi kom till strömsholm på onsdag eftermiddag och då skulle Mads rida D2 på banan med det samma, så på med sadel och kandar och så red han iväg, vi hade fått boxar vid röda ridhuset och tävlingsbanan ligger vid slottet så det tar ca 20 minuter att skritta ner till själva banan, så jag avr kvar i stallet och fixade medan mads red.:D:D 
på kvällen blev det vet.check för weine och efter det middag på gula hästen:D:D:D sen fix i lastbilen så den blev beborlig.:):)
 
Upp tidigt på torsdagen då ridtiden på banan var tidigt så alarmet ringde 04.30 så pollarna skulle hinna äta frulle i lugn och ro innan jag förberede dem för ridning, Mads red bara weine för D2 skulle tävla så han fick sova lite längre.:D:D:D
D2 skulle starta PSG dagen till ära och han fick ihop runt 66% och en fjärdeplats på det:D:D:D:D 
Fredagen såg ungefär lika ut tidigt för att weine skulle ridas på banan och D2 startade i en INT 1 och även denna gång fick han ihop runt 66% så en fjärde plats blev det åter igen, men oj vad fin han har blivit:D:D:D så kul att se utvecklingen på den hästen.:):):)
 
På lördagen var det dax för Mr W att göra GP start och oj vad han flög fram men då det bara var tre placerade räckte det int eriktigt så vi kom precis utanför pris, men nöjd var jag endå, fick gå hem med en pigg grabb.:D:D:D
i ösregn så vi båda var dränkte katter då vi kom hem till stallet.
På söndagen var det Küren för Weine och då kom vi upp oss och blev trea :D:D:D:D:D:D så Mr W fick göra det han älskar mäst nämligen ärrevarv:D:D:D:D Sen fick mads rida hem honom för han var så tokig:D:D
 
Jag har också ridit denna helg, för jag är lite lat av mig så jag skrittade D2 till och från banan varje gång han skulle ditt, vilket var fyra ggr om dagen då han tävlade unde rtorsdagen och fredagen, först inför starten och sen till prisutdelning.:)
D2 var duktig då jag skrittade men han bråkade lite en av dagarna då han gärna vill vara med på ponnysarna hoppprisutdelning så precis framför slottet på strömsholm reser sig hästen rakt upp med mig på, lite läskigt men allt gick bra och vi kom hem hela men ganska svättiga:):):)
 
På söndag Em packade vi in allt i bilen och åkte hem:D:D:D
 
Lite bilder från helgen.:D:D
 
   
     
    
     
     
     
     
  
 
så där klicka på bilderna för att se dem i störe format.:D helgen på strömsholm var helt fantastisk och jag ahr haft super kul:D:D:D