Rottredam, Falsterbo, RIO

Ojoj oj! !!!!
Vilka veckor jag haft nu. En månad har nästan gått och jag har hunnit med mycket...Vi börjar med rottredam över midsommar som jag älskar den tävlingsplatsen. Trots en del regn så kom solen också och vi fick en fin midsommar middag med hela Sverige gänget:-) 
Tävlingarna i övrigt var kanon. Jim var så fin i både GP och specialen och jag är jättenöjd med både häst och pilot. 
 
Efter rottredam blev det en vecka hos Patrik och massor av pyssel med min prins. 
 
Sen kom årets vecka. Falsterbo veckan. Äntligen tillbaka på svensk mark och äntligen lite sol, i alla fall 2 av fem dagar var det super väder. 
Mads och jimmie gjorde sin livs GP och kampen om sista biljetten till RIO var nästan över och när klassen är slut och det står klart att mads vunnit så känns det ännu närmare. Nästan så man kan börja drömma om det. Men söndagens kür  var kvar så vi kunde inte släppa det helt. 
Har aldrig sätt sådan kämpar anda hos mads förr, han red så bra och hela publiken höll andan, jag bara skakade av nervositet och Maria vågade nog inte ens titta. Vi var alla spänna på resultatet som blev 75 % vilket i slut ändan blev en andra plats för oss. 
När mads kom till stallet efter presskonferansen och lös som en sol och släppte nyheten så blev jag också en sol. 
 
VI SKA ÅKA TILL RIO!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
 
det är helt sjukt vad vi alla har kämpat för detta och nu äntligen fått det bekräftat att allt gett resultat,  jag är så glad för min chefs skull och för min egen detta är en dröm som går i uppfyllelse och jag ska ta vara på varje minut.:-):-)
 
I rottredam fick vi en rosett som var grön och skön. 
Jim var så duktig:-)
 
När man är på långbenta hos patrik så får man parkera i skogen vilket jag gjorde på ett utmärkt sätt;;-):-)
 
Träning hos patrik i den vackra miljön blir allt lite roligare och lite snyggare. :-)
 
Solen syntes till lite i falsterbo och jim fick en svalkade dusch efter ett av träningsdosen. :-) 
 
Scandic tackas av av svenska folket. Inte ett öga tort när Patrik och scandic gör sin sista kür på stora gräsbanan. :-) så finnt <3 <3
 
Jag och jim efter GPen och det står klart att han vunnit. <3 <3
 
Dessa två är så bra tillsammans och de ska till RIO och jag ska få följa med:-):-) vårat största äventyr så här långt:-):-):-)