svettigt

Full rulle på farmen just nu. Unghästgården är öppnad och stallet här är fullt också och självklart i full gång.:-) 
Schabraken är svättiga och hästarna också och då blir jag också blöt då man ska bada djuren var eviga dag. 
 
Vi laddar inför breeders nästa vecka och de guldklimpar som ska med dit är redo och laddade för tusen.:-):-)
 
Marta har gjort sig illa och har gips på armen så jag är lite ensam i stallet så är det lågon som känner för att hjälpa oss så säg till.:-)

mycket har hänt

Har varit ett tag sen nu och massor har hänt. :-) 
Hästar hit och dit och jag har kört stor lastbil till olika destinationer och det är som alltid kul. Dock råkade jag göra en repa i sidan på stor blå som var mindre skoj men men sånt som händer.
 
Chefen har skaffat sig yttligare en häst som endast är ett föl än men den är söt endå. Hoppas den blir bra i framtiden ::-)
Och så har ju även maggie kommit hit också sötare vovve får man leta efter:-):-)
 
 

picture from best Rui Pedro Godinho

 

day off

Solen strålar och fåglarna kvittrar. Idag är en bra dag med andra ord. Och nog är det allt bra skönt att vara ledig, hihi men stallet har varit min huvudplats idag i alla fall. Då jag var med annie på tävling till sigtuna. Hon tävlade zickzack. Jag var bästa groomen som vanligt och chafför förstås:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 
De red ihop 65 % och blev tvåa så jag tycker de var duktiga:-)
 
 
 

at least we stole the show

 
Igår var det en bra ledig dag som avslutades på absolut bästa sätt. Nämligen med ett bröllop :-):-) vår jossan (som tar handom våra unghästar på forsby) gifte sig igår och mads hade bjudit in oss själva på detta bröllop. Jag var annies kavaljer och allt som kan gå knas gick knas. Haha nä då så knasigt var det nog inte men vi var sena till kyrkan så vi fick smyga in på  vigseln och.
Men en sak är säker vi regerade på dansgolvet. :-) :-) då det i stortsätt bara var vi från segersta som dansade ( jag, mads, maria och annie) så kul :-):-) när vi kom hem fortsatte vi med dansen och så fick vi för oss att basta också så det avslutades kvällen med. Halv tre blev klockan och återigen en rolig kväll med fantastiska människor:-)
 
 
 

som att bo på ett zoo

Viste ni att vi har alla möjliga djur här på farmen. En kamel, en eller flera giraffer, en flodhäst, en ko, några grusar och så en hyena även en krokodill;-) :-)  ja vi försöker ju få dessa djur att bli framgångsrika dressyrstjärbor men det är ingen rak väg dit. Utan snarare ganska krokig och upp och ner. 
  Det där med ridningen av djuren är ju inte min avdelning men jag lär mig massor av att titta på när jag promenerar fram djuren till la boss:-):-) och ju mer man är med ju mer lär man sig och då kan man ju också hjälpa lite om han frågar om det såg bra ut.:-) 
 
Idag har vårat zoo varit fullt med skoj, full rulle på bebisarna och ännu mer på de äldre ska ni veta. :-):-)
 
 

Tisdag

det går som på räls nu, alla hästar är klara för dagen och snart är det lunch. :D:D
På stalldaton funkar inte  bokstaven L så om det saknas L någonstas så vet ni varför.:) vi har storstädat överallt för vi har pedro här som är proffs på foto och ska ta nya bilder till hemsidan.:):):) han är grym på foto.
 
just idag rengnar det så inge vidare utomhus men inomhus tränas det på både byten och annat dressyrigt, svätten rinner från halsarna på hästarna så de får välförsän ta sig en dusch efteråt.