Gina tricot GP Borås 2017

nu har det gått en vecka för viso men med mitt liv så finns det inte mycket tid över på kvällarna för blogg, med runt 30 hästar i drift på gården så är det full fart hela dagarna. SÅ för en vecka sen var det ganska sköt med tre dagars "semester" i borås med endast en häst, nmligen Latinotanz.
 
Anledningen till besöket i borås var förstås tävling med GP debut och två tredje platser. Åkte dit på onsdag morgon för vet check och LAtinotanz var som en lite stjärna för en stor stjärna har han inte hunnit blivit än, han är på debutant stadiet än men i vilket fall skötte han sig och alla var vi nöjda över hans uppvisning för vetrinären.
 
Något senare på onsdagen var det träning inne på banan som var piffad med guld staket och massor av blommor som ett mini globen, och Latinotanz var mer än lugn, han hoppade och studsade en hel del men mot slutet var det betydligt bättre.
De tre muskitörerna (mads, filip och jag) packade ihop och vcheckade in på Grand hotell borås under dessa dagar och det var ju inte lyx. hade liten bil till borås för blå faran ville inte jobba dena helg...
 
Men de tre muyskitörerna och hästägare (marie) tog oss an hotell livet ganska bra tycker jag endå,ochLatinotanz stor trivdes i sitt motel han med om ni frågar mig, han sov 23 timmar om dygnet och den sista tävlade han så han gick det ingen nöd på.
 
jag träffade goda vänner och som alltid är det roligt att hänga med hoppfolket, och spåeciellt om dessa är nominerade till årets hästskötare. och i år tycker jag endå hon ska ha det för hon är mer än värd det såsom hon far runt i världen.:)
 
I övrigt var borås ett riktigt köld håll och jag hade inte kläder efter väder denna helg (orutt av mig) men skyller på att det var första tävlingen för året så hade glömmt hur det var. Is vindar och snö/regn bestod dagarn av och det hör ni ju sjlva att det inte var kul alls.
 
Mads tog int ehem segern på Latinotans men så väl tredje platsen i både GP och GP kür på bra procent så han var nog rätt nöjd en då tror jag.
 
Latinotanz och jag promenerade i mördar backen två gånger om dagen så när vi på lördag lunch åter tog mark hemma på segersta så föll han ihop i sin box helt utkörd och trött och sov resten av lördagen.
Vilket inte jag gjorde men jag sover inte så mycket nu för tiden, sova kan jag göra när jag blir gammal.
 
 
Bildresultat för gina tricot GP 2017 dressyr
 
Det var i alla fall en fin tävling trotts vädret men annas god mat, trevliga människor och jag ahde en mini semester på tre dagar, vilket man aldrig tackar nej till.
 
Nästa vecka blir det troligtvis Göteborg horse show med jimmie:D:D:D så häng med då, det kommer antagligen bli toppen.
Men först kvälls tävling på Lurbo på lördag med inte mindre än fyra hästar, kommer bli spännande.:))
 
Tjing så länge:):)