En av Europas vackraste anläggningar

Nu har jag fått sätt den... Europas vackraste anläggningar och jag kan bara beskriva det med ett stort WOW!!!!
känslan när man körde av autobane och in i den skogen som var så vacker även den (hehe) är obeskrivlig, på båda sidor av vägen fanns det enorma miljon vilorum med vackra grindar. Kändes som att åka in i en sago värld.
När skogen väl öppnade sig så låg där den, Europas vackraste anläggning. Glock horse performance center i holland. 
Japp jag har varit och hälsat på Edward gal och Hans-peter!!!!!
 
Att svänga upp mot grinden som är början på hela anläggningen var en smula pirrigt, än värre när den sakta börjar glida upp så vi kunde köra in på den sten täckta uppfarten. 
Allt såg perfekt ut. Gräset, buskarna, husen,hagarna,ridbanan...Allt hade sin plats, stallarna var otroligt finna. Sadel kammaren lika så.
De hade ett solarium som kunde torka hästarna på 8 minuter. (Det var typ som en enorm hårtork,jätte varmt. Fick prova:-))
De hade vattenland, skritt maskin inomhus,garage för två stora lastbilar, lomgervolt inomhus. Allt kändes genomtänkt och väl planerat. Så vacker. Och som pricken över allt så hade de en ringklocka i ridhuset som de kunde trycka på om hästen bajsade så kom någon och städade upp.
En foder vagn med  motor fanns också som de kunde åka med på.:-) 
Jag blev helt tagen av att se allt. Så vackert och så roligt att få den möjligheten att se det hela. 
En dröm gick i uppfyllelse för mig och inte nog med det jag fick ju också träffa både edward och Hans - Peter i egen hög person.:-):-):-):-)
 
Tyvärr så var det inte tillåtet att ta några bilder så alla bilder jag har i mitt huvud får lov att stanna där. Men är ni nyfikna på hur det såg ut så är det lätt att googla på deras namn så kommer det upp en hel del bilder.:-)
 
Bild från Google, men en glimt av hur det ser ut.åter igen så vackert.

Cirkusen rullar mot Frankrike

Så var det dax igen. Eller ingenting är allt redan över men har som vanligt inte tid med det här för än nu.
 
För ca 1 vecka sen rullade jag mot Tyskland med stora blå för att ha destination appelülsen och jimmie inskriven på GPSEN. 
Väl där var det någon dag träning för Patrik och sen rullade vi vidare till franska compiègne för att tävla i natione cup.
Jimmie var jjätteduktiga tycker jag i GP men tyckte nog endå han kunde fått lite mer procent. Slutade på 70% någonting och var bästa svenska efter Patrik som kom tvåa med finna dela.  I laget fanns även Jenny Larsson med finna zirccon och emelie nyreröd med veteranen (i detta läga) miata.  Vi låg tvåa med laget efter GPen var slut med endast USA före oss och där slutade vi också då det natten till söndagen kom ett oväder med regn och åska så banan stod under vatten på söndag morgonen. Så då var det vara att packa ihop och köra hem med cirkusen igen till Tyskland.
 
Tävlingen var i övrigt fin och bortser man från vädret så var det toppen i Frankrike den här gången.
 
 
 
 
 

Hemmatävling på segerstas