söndag

 
Vilken helg här på segersta. Maria hade poolparty under lördagen och det var helt fantastiskt kul. :-):-) :-) halv tre kom jag i säng (fniss, på morgonen) ganska bölt då jag hamnat i plurret mwn är det party med en pool inblandad så kan det bli så. Sjukt kul hade vi i alla fall.:-)
 
Denna dagen då. Den fruktade "dagen efter" har ju så här långt varit ganska bakfram. :-) fast på ett bra sätt. Jag och annie är deam team på farmen och inga hästar tappade. 
 
Kaous blev det sock när jag insåg att grappas pass inte fanns i våra hyllor och gav annie uppdraget att hitta det...det gjorde hon också. Passet var på annan ort så ägaren fick snällt lösa problemet åt oss:-):-)
Grappa skulle ju då på tävling med mads i enköping i dag där av pass paniken. :-) och ca fem min innan vi ska lasta kommer piloten in i stallet.
In i bilen med häst,ryttare,blondi jag själv och så en portogisisk proffsfotograf. Åter igen dram team på väg:-):-)
In sladdade vi på parkeringen och ut med häst, på med grejerna och blondi sprang för att anmäla. Proffsfotograf från utlandet undrade var arenan var och blondi pekar på det röda ridhuset. ( det är ju inte aå glamigt på regional tävling )
In på banan och ut igen. 82.8% blev resultatet med en 9 på traven:-) 
Nästa äventyr för grappa the man blir flyinge om en månad.:-):-)
In med dream team i bilen igen och hem. :-) 
I allt så kan jag också säga att backen på lastbilen är trasig så det går inta att backa så för alla som var på enköping idag och undrade varför segersta bilen stod.parkerad som den gjorde så vet ni nu varför:-)
 
 

vardag

oj, vad vardagen flytter på bra, hästarna går som tåg och chefen är hur glad som helst.:D:D:D helt enkelt så är det väldigt kul att jobba just nu.
  Nu har ju också W lämnat bygget, sorg over det men glädje over vår nya stjärna Milewakee, eller mulle som det snabbt blev, en tre åring som är rena underbarnet:D:D:D:D chefen har inte ridit honom ännu men han är mycket fin på lina och har mycket fina rörelse.:D:D:D:D:D
Har hunnit med att förstöra händerna också så här lagom I början på veckan också, bara för man försökte sig på lite karlpryllar då grabbsen bara är I Stockholm hela tiden, men jag gav upp då mina hander blev helt förstörda.:)
 
I stallet hander det inte så mycket annars, igår fick vi dess väre besök av en älgkalv som var m ycket modig och var väldigt nära, hans mamma såg vi inte till men den var ju söt endå.:):):)
 
 

Sista dagen med Kungen

 
Ja som ni alltså redan vet, läst på de olika mediernaoch så vidare så är ju min högra hand och vapendragare såld och imorgon Söndag lämnar han segersta för att göra värmdö osäkert för alla som bor där;D;D han kommer få det kanon det tvivlar jag inte på och han komemr ha världens bästa tös som ryttare, hon kommer ta handom honom och älska honom precis som jag har gjort och han komme rge henne så många roliga, lyckliga och fantastiska minnen och stunder.
 
Igår (fredag) var då sista dagen för mig att ta hand om min kung, weine njöt i fulla drag, jag tror han trodde vi förberädde för tävling för han sov genom hela pysslet som var det längsta och bästa mys jag någonsin haft med honom.:) jag är ledig nu i helgen så på mångad komme rett nytt huvud titta ut genom kungens fönster och möta mig på morgonen, det komme rva konstigt men eftersom jag vet att weine kommer få det toppen så har jag redan gråtit klart över situationen, jag kommer ju se honom då och då endå, både på träning här hos oss och på tävlingar.:) så jag förlorar ju honom inte helt.:):)
 
men med 2,5 år i bagaget så känns det förstås, han har värkligen lärt mig massor både hur jag själv är och hur en häst kan vara, weien gör inget gratis det var nog det första han lärde mig men när man väl gör rätt med honom så ger han allt till 200% och han är inte elak han är bara lite speciell och det får man inte glömma.
 
Weine har varit mitt liv i de här 2,5 åren på segersta men nu får nya stjärnor ta över hans plats i stallet för i mitt hjärta kommer han aldrig försvinna från första platsen. Nya stjärnor som Mc Queen, Autograf Q, Bulgary, Jimmie choo, ja lastbilen är full:):) lady day och alla andra komme rfå så mycket kärlek och omsorg av mig så de kommer storkna.
 
Weine kan ni enkelt följa här: http://esdressyr.blogg.se/ på alla hans nya äventyr med sin tös som han garanterat komme rha extremt roligt med och hon komme rlära sig massor.:):):) jag önskar all lycka till Evelina och hoppas att allt komme rgå kalsbra för både henne och Weine och Evelina, jag har sagt till W att vara snäll mot dig så att han förhoppningsvis håller sig i skinnet första dagarna i alla fall.:):):)
 
Weine är trots allt Världens bästa häst<3<3<3<3<3<3<3 som älskar äpplen:D:D:D:D:D
 
 
 
 

Annie och ZickZack blir fin fina på bild

Har fotat en av våra ryttare vid namn Annie som bara blir bättre och bättre och tillsammans med hästen zick Zack så kommer de nog nå stjärnorna så småning om.:):):):):)
 
 

Hannah med sin ponny Träning på Segersta 2015

örra veckan och fotade vår alldeles egna dressyr pingla Hanna (med H på slutet) ;D;D;D
Hon har nydligen hittat en ny "ponny" och träningen höl hög standad påde på ponny, ryttare och tränare och givetvis publiken men den fångade jag inte på bild (tyvärr) nästa gång:D:D:D:D:D:D
 
 

sun is shaining and so are you

Vilka härliga dagar det har varit. Värmen är ett faktum. Varför tog jag inte semester nu istället!? Jaja, ibland har man otur i planeringen. Men det är roligt att jobba trots värmen. Annie och jag hoppar runt som två durasell kaniner så fort radion spelar "sun is shaining and so are you":-)och polakkillarna ser frågande på oss och undrar vad vi håller på med;-) 
Mads flyger runt och köper häst eller hästar, högst oklart hur många det blev. Han tycker nog vi har för nåra...
Vattnet börjar sina i föråden så vi får bada i sjön istället för att hålla oss rena och nerkylda;-) 
Idol har börjat för hösten så mellan 20.00 till 21.00 är TVen upptagen hos annie för då är ci tv groddor hela högen.
Och inte nog med det så har 24 åringen fått för sig att motion är bra så hon springer var och varanan dag och köper spenat som hon äter efter behag.:-)
 
Nu var det inte så mycket mer som ska berättas imorgon kommer det bli en solig dag och många nya saker kommer att hända.
 

inte så smarta alla gånger

Idag fanns det vita ormar vid utebanan sa först bullen och MQ och så tyckte lady day och sid att det var en hög med drakar som låg där. Men värst var det nog dör anton som såg en flock krokodiler och inte nog med det så blev han tillsagd inte bara av mig utan av mister W också. Alla dessa synvilor var igentligen bara en hög med vitaplast plankor och ett gäng med vita klossar som (när man bygger ihop allt) resulterar i en dressyr bana. :-) 
Modiga djur jag har som är rädda för sitt egna staket.:,-) eliten nästa för våra djur säger jag bara:-):-) :-) 
 
 
 

redo för hösten

Åh snart är semestern slut på tisdag (tror jag)åker jag tillbaka till jobbet och segersta. Men börjar inte förrän på torsdag. Men vill ha lite tid att bo in mig i min lägenhet igen, damråttorna har definitivt flyttat in där nu och de är ju inte så jättemysigt direkt. Sen vill jag mysa med mister i lungn och ro också innan alla måsten i jobbet börjar.:-) säga hej då på riktigt, ni vet. (Kommer nog dyka upp lite minnes inlägg här närmaste tiden)finns en del finna som jag vill dela med mig av till er.
 
Njuter av sista dagarna av min ledighet genom att ta en cyckeltur till gamla stallet och hälsa på pollarna och prata bort en stund med härliga häst människor. Promenerat så inte all kondition är borta då jobbet börjar igen och så (som ni vet) målade jag ju lite. En bra ledighet har det endå varit denna sommar och nu är jag redo för höstens utmaningar och äventyr till 120%