Dagens femma

Haidi
 
HM
 
Sid
 
Eddie
 
Fidde 
 

höstigt värre

Idag är det en sån där härlig höstdag, när solen skinner och det är kallt ute. Det lixom biter i kinderna på en när man illar mellan hagar, stall och ridhus med hästar åt chefen.  :-) 
Jag börjar återhämta mig efter lördagens olycka. Som slutade en en tur till enköpings sjukkhus och rönken....
Jag skulle nämligen klippa en av hästarna men den ville inte så jag fick smaka på en hård bakhov rakt i magen. Men jag är hel innefrån och ut, bara lite blå:-) 
 
 
 

kaposvár

Nu har jag varit ute och rest igen. Och långt dessutom, ända till ungern där det var workd cup tävling i staden kaposvár. 
Att ta sig till ungern började med en flygtur till tyskland för att återförenas med jimbim simsallabim. :-) 
Att flyga är inte min grej så var lite pirrig, och att mellanlanda i München var ju också intressant.
Sen han jag med en tåg ressa också för att ta mig till patrik kittels stall. :-) 
Marie (patriks groom) och jag körde lastbil till tävlingsplatsen i ungern. :-) 
Tävlingsplatsen var helt ok. Och jim var jättefin hela helgen. Han var dock väldigt dum första dagen då han sparkade mig rakt i bröstet...hade väldigt tur så inget gick sönder på mig. Men ont gjorde det.
 
 

Hemma från Flyinge

åter igen en tid sendan jag skrev.:) men det är så fenomenalt mycket annat att tänka på, som hästskötar examen, japp efter ca 6  år i branschen tänkte jag göra examen på det...sen har det varit flyinge veckan med breeders och så, och sist men inte minst så har jag haft massa annat skoj för mig.:)
 
Till flyinge följde Grappa Q och Lady day med, de har varit hur snälla och goa som helst, grappa är världens bästa hingst och mysgubbe är han också.:):):) lady day är ju också en toppen häst att ha med.
Grappa tävlade i 4 års championatet och slutade där 4 i breeders trophy 2015 vilket innebär att han är 4 bästa 4 åring av svenskfödda hästar.:):):):)
Lady day tog även hon sig till final  i 6 års championatet, hon gjorde personbästa på 81% och slutade på en 4 plats i både breeders trophy och öppna championatet, så hon är värkligen sverges 4 bästa 6 åring.:D:D:D:D
 
jätte härlig vecka har jga haft på flyinge, skåne bjöd på solsken och nästan ingen blåst:):):)  
 
lite bilder från flyinge.:):):)