Darmstadt CDI4*

Nu är jag hemma igen på segersta efter en vecka i tyskland. Väldigt skönt men endå tråkigt, älskar ju resandet, så vi får väl se hur länge jag klarar av hemma livet;-)
  Darmstadt var en fin tävlingsplats och väldigt mycket tyskta....Fast åh andra sidan så ligger det ju i det beloved Tyskland också så det kanske inte var så konstigt:) vi anlände till tävlingen på tisdag eftermiddag och där var stallarna i full gång att komma på plats och arrangörerna blev nog lite snopna när det var så många som kom "dagen innan" vet check (stallarna öppnade på onsdagen) men så är vi ju häst människor som gillar att vara i tid, det vill säga dagen innan och när allt är över åka så fort man bara kan:-):-) 
  I vilket fall så hade de inte löst vatten frågan när vi kom fram så i 25 grader värme så fick vi ta vatten från lastbilen.:) 
Vi har haft en riktig sommar vecka i tyskland och det har varit skönt med lite värme. Men när solen försvann blev det jättekallt istället.
 
Jim har varit duktig och kämpade på bra, med ett Start fält som till 70%bestod av tyskar. Jimmie och jag har både jobbat tidig morgon och natt denna vecka vi jobbade lite dag tid också men inte så mycket, hans kür gick av stapeln 22.35 på fredagen och jag var inte i säng förrän 01.30 eller så:) men allt för att jim ska ha det bra efter ritten och så upp igen 06.30 för att ge han frukost:-):-):-)  Men jag tycker det är roligt endå även om tiderna kanske inte alltid är på ens egen sida.; )
 
Sen var vi på föl auktion också och chefen vinkade hem två sötnosar:-) han försökte också ha en lektion i hur man kollar på följande med Julia och mig OCH det var kul men jag tyckte endå att alla var super söta och villeha alla endå:-):-):-):-):-)
 
Hem resan gick bra, körde upp till Danmark och sen vidare till segersta därifrån. Jim tog resan hem kanonbra och var super pigg när han gick av bilen idag när vi kom fram till segersta :-):-):-)
 
Jimmie redo för vet. Check 
 
Prisutdelning
 
Freestyle in the dark
 
Finnt föl
 
Kassel backarna är inte så roliga att köra i men man blir väldigt bra på att lära sig bromsa på ett bra sätt.
 
Föl auktion 
 
Tyska motorvägen men allsäkerhet alltid någo form av kö....
Svenska motorvägen, inte en bil så långt ögat kan nå:)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback