vattenland

Så här långt in på dagen har jag varit på utflykt med Mc queen och HM, för nu börjar det igen, vardagen. Med vattenträning och hästarna uppskattar värkligen träningen. De ser väldigt böjda och belåtna ut både före, under och efter träningen.:-) 
HM viste precis var vi skulle när transportskydde  kom på och svansen blev en fläta. Han klev på bilen med en dos glädje tror jag. Han blev ännu nöjdare när han fick börja promenera på vattenbandet. :-) :-) :-) 
Mc McQueen var även hon nöjd med att få komma igång igen efter ledigheten och började steppa långt innan bandet började rulla:-):-)
 
Vattenträning är väldigt intressant tycker jag. Jörgen som har stället i kvicksund  (Equirehab och spa) är så kunnig och jag lär mig något nytt nästan varje gång. Det är lätt att ha en dialog med honom och han är så intresserad själv så han vill värkligen hjälpa hästen till att bli bättre. Så roligt med kunniga personer som även bryr sig om varje enskild individ. För alla är vi olika och det gäller även hästarna.:-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback