kingsland Oslo horse show 2014

Nu har vi hänkt här i oslo sen i onsdags och vi har inte sätt solen en enda gång. Regn/snö ramlar ner på oss dygnet runt. Blött och fuktigt är det också omöjligt att få sakerna att torka... 
 
Resan upp gick bra, jag körde blå faran fram till gränsen ungefär, mads tog över en bit innan då 4,5 timme gått och som ni kanske vet så är det tidsgräns på lastbil.:) var ganska trött efter mina 4,5 timme så var skönt att byta.
Kom fran lagom till tävlingsplatsen så vi han lasta av och jag han fixa i stallet innan vet. Check  var på gång.
Mads tog jim och jag fidde. Båda gick igenom så nöjda tog vi oss ner till stallet  och jag förberede jim för första träningen inne på arenan. :-) 
Sen fixade jag fidde och tog honom upp till arenan. Båda skötte sig bra trotts att vi fick viselarusera det vita dressyrstaketet då de inte hade byggt upp  det som de sa att de skulle göra men det funkade endå.:)
 
Torsdagen började halv fem för mig då ridtid på banan MED dressyrstakete var klockan halv sex. Jim först ut och när vi kom till  arenan så fanns där...inget dressyrstakete.:-/ arrangörerna skulle bygga upp det till dressyren började så blev träning utan igen. 
Dagen förflöt  i långsam takt jag tog mig en tre timmars power napp då hästarna var klara på morgonen och sen väntade vi. Jim startade vid åtta på kvällen med prisutdelning efter nio och efter det var det fiddes tur. Sängen min fick vänta till cirka halv tolv innan jag kom.:-) älskar inomhus tävlingar.:-) 
 
Fredag var som torsdagen tidig och då allt var klart så tog jag sängen i besittning och  sov till lunch:-) :-) :-) :-) :-) :-) 
Denna regniga dag var det bara fidde som tävlade sin första Int1 och han var jätteduktig.  :-) :-) :-) :-) :-) 
Blev en ganska sen kväll igen så idag (lördag) var det lite trögt att gå upp men efter träningen på banan blev det åter igen en sovstund och nu kollar jag på hoppning och snart blir det fix av jim som ska gå kür vid fem tiden:-) får uppdatera mer ikväll.
 
Imorgon går fidde kür  och sen åker vi hem:-) :-) :-) :-)  
 
Denna tävling sammanfattar jag inte än och bilder får ni när jag kommer hem eller ikväll har inte bestämt mig än :-) :-) :-) :-) :-) önska oss lycka till i eftermiddag.:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback