väntan

Då sitter man här i "casinot" hos patrik och är lite lagom uttråkad. Först imorgon kommer lastbilen med julia och daniel ( vår chafför detta år) med hästarna liza och peikko tror jag att de blev.:-) ska bli kul att se dem. Men som sagt jag sitter här hästarna blev ridna av patrik idag och det inträffade vid lunch så resten av tiden har gått till att ta en sovmorgon:-) packat ihop sakerna så mycket jag kan måste ju kunna ta handom djuren imorgon också.
Någongång imorgon em/kväll ska jag köra bort till stallet där julia kommer sova med hennes hästar för att packa in allt i lastbilen och kanske möblera om lite.;-) 
Allt ska ju in i lastbilen utom skåpet som står utanför.:-)
Appropå  skåpet så rymmer det mer prylar än vad man kan tro när man börjar. Kan kort och gott säga att sadlarna åker invaderade och säkert hela resan.:-):-) sock så vågar jag inte öppna plåylådan något mer nu med risk för att få göra om allt igen.:-)
 
Rörigt men med lite vilja och tänket. Det här ska bara gå så blev det tillslut så här...
...grabbarna har sina resekläder i varsin kasse och ryktväskan är redo att göra sitt jobb under resan.:-)
 
Nu vet jag dock inte om det blir någon mer blogg för än vi kommer hem igen om ca två veckor, men ni får väl stå ut endå. Kommer ju bli så mycket rolig läsning då jag är tillbaka.:-)
Jag kommer ju inte ha semester direkt så läsning lär det bli då jag är hemma igen.:-) 
 
Tjing så får vi hålla en tumme för att fransmännen har kommit på vad wifi är för något.;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback