Bra dag igen

Idag har det varit en helt okej dag, hästarna var klara till lunchen och det är ju alltid skönt. Mads red D2 vid sju redan och sen longerade han Weine en sväng också. Jag longerade MQ och hon blev helt knasig så det var lite jobbigt.

Eftermiddagen var klar vid fyra så då bestämde vi att vi skulle åka till Djurgården och kolla på när Mads tävlade Candy man så vi packade in oss i Lisas bil och drog iväg. Kom ditt en timme ungefår innan starten så vi han se lite fler tävlande innan Candy man. Han var helt okej idag underlaget var väldigt djupt så han snubblade till lite men han kom igenom programmet. Fick lite bidler ås jag är nöjd i alla fall.

Sen bar det av hemåt igen och Lisa var bästa chaffisen och tog oss genom stan på ett bra sätt, och så kom vi bakom Brynäs bussen, haha, ganska komiskt enligt mig då. När vi kom upp på E18 mot Enköping så  kom en jeep och körde om oss, vi såg med det samma att det var Mads och Maria som var ägarna till bilen så vi körde ikapp dem och när vi var tillräkligt nära körde Lisa platan i mattan och körde om, haha och när vi var förbi då upptäckte Mads att de tvar vi och så blev det platan i mattan även hos dem. Hahaha, ja vi är lite knasiga hela gänget. Men som Lisa sa ”varför umgås med normala människor då man kan umgås med er.”

 
:):)
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback