Tror jag träffade gårdsspöket idag

Idag har det regnat hela dagen, inge roligt alls, fick inviga mina stövlar i stallet idag. :):) Har gjort allt som skulle göras idag och det mästa han vi på förmiddagen, det är så skönt när man hinner med så mycket på förmiddagen så man kan varva ner på eftermiddagen.:):)
 
tror jag även fick mig ett besök av Antonia idag, japp det spökar här, på riktigt, och jag tror hon var i foderrumet idag medan jag mockade i lilla stallet, var ganska läskigt faktiskt. Jag hade precis börjat mocka hos Lorenzo då dörren til lfoderdummet knarrar upp, och den avr helt stängd innan, och så knarrar den igen igen, och så håller det på och för varje gång så går den upp mer och mer. blev lite väl läskigt tillslut så gick där ifrån. Sen var hon i ridhuset också då jag longerade Svante för han fick världens rus på exakt samma ställe i galoppen. Men men jag tycker det är lite läskigt men sammtidigt ganska häftigt att det finns. kan erkänna att jag skulle bli sjukt rädd om jag fick se henne också usch och fy om det skulle hända, knarra i dörrarna får hon göra om hon tycker det är roligt men mer behöver hon inte göra tycker jag.:)
 
Har även ridit på jättehästen Boggie idag igen, en uteritt i regn blev det och de tvar inge roligt, för han var helt knas i huvudet idag, tog tag i bettet och abra gick på som ett ånglok, hade int eså mycket att säga till om uppe på ryggen.
Mer spännande än så har det inte varit idag. Imorgon är det halv dag för mig sen är jag ledig hela torsdagen så ska bege mig hemmåt till mor och far i morgon och stanna hela torsdagen också.:):)
 
 

Kommentarer
Elinor säger:

Ja, jag tycker då det är både spännande och bajsa-på-sig-läskigt med den där Antonia. Fast cool om hon visar sig :P och läskigt!

Verkar vara bra där på gården i övrigt :) det är kul och bra! :D

kram

Svar: haha, ja värkligen.:D:D Det är kanon på segersta:):)
None None

2012-11-27 | 19:49:11
Bloggadress: http://ellenelinor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback