två timamrs ritt

har då varit lite små trött hela dagen så i dag blir det en tidig kvälelr.:D:D sova börman ananrs dör man som man brukar säga.:) hästarna har i alla fall varit snälla idag så det var skönt, karro med päron åkte vid tio tiden från mig så då blev jag ensam igen.:( lite trist att hon inte kunde stanna längre, hade varit roligt.:) efter lunchen så kom linda och då red vi ut, hon på silvana jag på gucci och emelie på linus, vi var ute i nästan två timmar och vi hopapde teränghinder och sprang up poch ner för backar.:):) med djup sand så det blev lite jobb för dem.:) och på en sträcka som var jättefin och trava på så var jag sist i ledet så då var jag lite bråkig att galoppade lite sen hade vi galopp på vägen hem också och då var jag först, gucci var taggad till tusen.:):):) det var i alla fall trevligt att rida ut i solen.:):)


:D:D:D


När gustav äter så  äter han.:):) han trycker in så mycket torrfoder han abra kan och sen tugar så det ser jätteroligt ut.:):):)


Kommentarer
Ingrid e säger:

Hei, jeg er fra Norge og ser at dere hadde hesten Cernador. Han står nå i Norge og jeg lurer på hvordan han er. Er han veldig hingst, er han lett å håndtere og hvordan er han å ri? Det er ikke jeg som eier han, men lurer litt på dette :)

2012-05-06 | 19:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback