Trassel

idag har det varit lite upp och ner. tog ut hästarna på morgonen och när jag kommer till linus så ska jag bara ta av honom täcket och hänga upp det på hängaren utanför boxen då går han ut bakom min rygg utan tillåtelse! fångar up phonom vid villes box och gormar lite på honom att så gör man faktiskt inte. Han blev nog lite skraj för när jag skulle ta in honom vid fyra så ville han inte han trava glat ifrån mig och stanade två meter från grinden, jag går lugnt och finnt fram till honom och då lyfte han från marken och hoppar över grinden, och trav/går in på gårdsplanen och in i stallet fnyser och pipper lite på ville som svarar upphetsat och sne går vidare i in i sin box, jag efter och gormar lite på honom igen att så gör man absolut inte. Han tyckte att så gör man vist för maten var ju serverad i lägenheten så det var ju perfekt att gå in själv. Duma häst.

sen har det inte hänt så mycket mer på hästfrånten idag de går mest och äter gräs om dagarna och struntar i när matmamma kommer med lunchen gräs är gådare tycker de, så jag ser inte skymten av dem på hela dagen. Red förstås Gucci idag också blev en skritt tur utomhus idag för hon var ju så duktig sist så vi tog pansionärs ritt idag.:) 20 årin gen och 21 åringen:):) det var finnt det:):) kolalde p åvitsiporna och lyssnade på fåglarna som sjöng i högan sky i trädkronorna och så blev vi rädda för en bil som std lustigt parkerad vid dikeskanten, så läskigt att vi nästan gömde oss bakom en elsentral.:)

sen har jag ju lekt elektriker idag också, bytt lyssrör i spolspiltan alldeles själv och så ljust och finnt det blev.:):) är ganska stolt över mig själv.:)

hjälpte emelie i ridhuset mot kvällen då hon skulle hopap linus så jag höjde hindren åt henne och sen kom Lina hem till mig och vi åt marängswich och kolalde p åtrassel och pratade massor:):) hur trevligt som helst:):):)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback