städdag

idag ahr det varit både dåligt och bra väder, så alla hästar har varit ute i hagarna, och så fick de tvätta fötterna när de kom in de hade haft roligt i gäggamojan.:) det är så skönt när alla kan vara ute, nu har vi ju bara sju hästar poch två går tillsammans så hagar finns det gott om.:):)

har annars ägnat dagen åt att städa förådet, vilket var mycket behövligt, hittade super fina utetäcken som såg ut att vara sprillans nya och oanvända, men lät de ligga kvar där inne bra att ha när de vi har nu värkligen är sönder. och så hittade jag massa mer spänande saker, och massa saker som var sönder som jag slängde, mäst grimmor dock så har vi fortfarande hur många grimmor som helst, förstår inte hur grimmor kan vara så roligt att inhandla i sådana mängder. jaja man kan ju inte förstå allt här  i världen.

har annars haft en väldit bra dag i stallet, är roligt att vara tillbaka, och så måste jag erkänna att det är skönt att inte ha så många hästar, kan ju lägga mer tid på varje häst nu så nu får de massor av extra kärlek.:):)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback