tut tut sa tåget

idag så regnade det på morgonkvisten, inte vidare motiverad att jobba då, emn palrade mig upp ur varma sängen en då och jobbade på endå, något långsammare än vanligt men blev klar med allt i stallet till lunchen en då.:) var nämligen själv idag då sofia och richard och Karro var på tävling, så det var lugnt hemma för mig. Pratade med finaste i telen medan jag mockade så då gick det lite fortare då jag hörde hans röst.:) sen pratade jag också med mammsen innan lunchen och då vi pratar om allt och ingen ting så kommer öresundståget förbi och sjunger ut ett långt lite lagom tut! och jag får ett brett flin på ansiktet, mamma utbrister, "var det en häst?!" haha, "nä det var tåget:)" svarade jag och så började vi skratta, det är ju nämligen så att min systeryster jobbar på ö-tågen och åker förbi då och då, och nu har hon flörtat med några av lokförarna så nu får hon kommma in till dem och tuta då de åker förbi vid gården.:):):) så nu vet jag när hon kommer:):)

sen kom hon även förbi en till gång i på eftermiddagen men då var det inte lika högt tut som kom men hon tutade i alla fall.:D:D:D

då jag skulle fodra de som gick ute på lunchen så kom jag till Argos hage och där står argo mitt i hagen utan täcke?!?!?! hur lyckades han med det, för då jag tog upp täcket som låg i en hög en bit bort så är alla spännen knäppta inget är sönder?!?! hur bär han sig åt undrar jag????? ska montera en kamera i hans hage så jag får se då han gör det.:):)

eftermiddagne bjöd på sol och det var skönt, hade inte så mycket att göra så det var riktigt lugnt. och för en gångs skul så var romeo snäll att hämta in från hagen :):) så då blev jag glad för det:):)


Argo den knasen.:):)


I övrigt så känner jag mig som en 70 åring, kan knappt gå ner på knä, på grund av träningsvärken i låren. så lite jobbigt är det att gå ner för trappan och linda benen på hästarna men det går nog över snart, ska ut och springa med karro idag igen:):) är riktigt roligt att springa faktist.:):)




Kommentarer
Tomas säger:

Du är så söt <3

2011-08-07 | 17:21:46
Elinor säger:

TUUUUUUT :D :D :D :D :D

2011-08-07 | 19:21:38
Bloggadress: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback