Freinds arena, horse show

Harrihallå på er. Jag befinner mig på ett hotellrum vid freinds arena i Stockholm. Visa tävlingar är helt enkelt lite lyxigare även fast man är groom. :-) 
Och lyxig hotellfrulle fick jag också:-):-):-) så jag har det bara bra jag.
 
Tävlingen då, ja den är kul, vi har ju inte hunnit tävla än men, varit på banan har vi och jimmie är i kanon form. Min prins så himmla fin och go:-):-)
  I stallet är det full rulle på kamelen, högvaken, showhästar och alla WC hästar i både hoppning, dressyr och körning och så har vi ju pegasus i stallarna med.:-)
 
Imorgon är det dax för GP och vi är taggade till 200%
 
 
 
Och så har ju min gamle vapendragare wheinstephaner varit här och härjat också. Han var show häst även i år och patrik kittel red honom i knockouten och Weine tyckte det var lajbans att vara huvudpersonen i showen, för gans hejarklack hördes bäst och mäst:-):-) 
 
Fick vara lite groom under knock outen och det känndes som på gamla tider då jag och Mr W var oskiljaktiga. 
Älskade häst. Han är bara så jäkla bäst:-):-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

Kommentarer
mathilda säger:

så bra blogg. ponnylucky.blogg.se

2015-11-27 | 21:03:46
Bloggadress: http://ponnylucky.blogg.se
Linda säger:

Hejsan! Försökte kommentera ett gammalt inlägg, men det funkade inte (tror jag iaf). Hamnade på din blogg då jag sökte lite om Monia Oceano på google! Tänkte bara hälsa att Monia fortfarande lever och bor ute i Kungsgården :) trots sina 17 år så är det fortfarande full fart i henne! Det var jag som köpte henne den där hösten 2008 :) vill du se bilder m.m så kan du leta efter mig på Facebook, Linda Westberg heter jag. Ha det bra :)

2015-12-14 | 21:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback