knas katter

Idag började dagen med en trött tös och den slutade med en ännu tröttare tös.:)  Jag har varit en toffel idag, en trött toffel. Men jag har också jobbat på som vanligt, humörer upp och ner men mäst upp.:):) Mads började vid sju tror jag hon var klockan och då skulle han rida en ny polle, japp ni hörde rätt en till ny polle som kom igår, DP blev hans smeknamn, han hade något långt som jag inte minns.:):) Den var söt tycker jag, gillade typen, brun, med bred bläs och snälla ögon, något i min smak.:) får uppdatera er om honom lite mer sen då jag vet lite mer om honom, men som sagt han var söt och är förstås till salu.:):)
 
Mads red då DP på morgonen och sen Ponnybus (Weine) och så Fidde. Sen så kom kunder idag igen så Mads vanliga ridschema blev lite uppskjutet. Sen drog han iväg på lunch på annat håll så vi fick klara oss själva och det fixar vi ju, mäst störit av den soppan blir ju då att Mads kommer tillbaka senare än han tänkt och ska rida fyra hästar till. Men vi öste på med pollarna så det blev en ganska normal dag en då.
 
Sen har vi ju våra kattungar, minns inte om jag nämt dem här men vi har i alla fall två kattungar i stallet, självklart hur söta som helst och ganska korkade. För några dagar sen så kom de på att solariet är en bra plats för där är det varmt och mysigt, värt att nämna är att de inte är direkt rädda om livet de där två, de springer runt hästarnas fötter och mellan hovarna kan man hitta dem sittandes och mysa, kanske inte det mäst ulltimata men men, överlever de så gör de.:)
Idag i alla fall kom de på att man kunde ju ta sig upp på hästens rygg för då kom man ju närmare de varma lamporna i solariet.:) Super smart, då första hästen i deras super idé var Fidde som inte brydde sig alls och sen provade de den nya DP också som även han inte brydde sig, han tycket nog det var mysigt men nya kompisar på ryggen.:):) men så provade de chuppa och det gick ju inte jättebra om man säger så. De återgick till DP som stor trivdes med sällskapet.:)
När Mads hade ridit Jimmy så var jimmy ganska svättig så han fick stå i solen och torka, lillvitingen blev helt till sig då solen kom igång igen och vill ju förstås upp till lamporn så han hoppade upp på jimmys rygg! Jim tog det hela i full panik, och katt flög i en båge ner i marken och var nära att bli pannkaka!  Stackaren, så nu har han bara åtta liv kvar. :) får se om han vågar rida igen.
 
Som ni kan se på bilderna så är de inte speciellt rädda av sig de där kattungarna.:) och de vet hur man gör för att få fem groomar att sluta jobba och kolla och fota dem.:):)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Syster säger:

ÅÅÅHHH, dör söthetsdöden! SÅ otroligt söta och mysiga, vill ha!! Ge mig! <3 <3

2013-10-10 | 23:05:54
Bloggadress: http://tildashav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback