jag sprang in i mitt skrivbord

n uhar jag avrit hemma i några dagar och nej har inte fotat något faktist, ingen ting alls, så inga bilder. Har där emot målat en del men det vill jag int evisa här int eän i alla fall:) busigt va:):):):):) har hunnit emd promenad med papap till sjön och det var sig likt, vårat hus dock har krymt tycker jag, tycker allt är jättelitet. känner mig som en jätte ibland. och jag vet inte hur jag ska klara av att inte äta up pchhokladen i kylskåpet, det är ju endå marabo!! så idag tog jag eget insiativ och åt upp de sista ruttorna som var kvar av kakan i kylskåpet, troligt vis märker både mamma och pappa det men då vet de j uvem det är efter som jag är ett förklätt kakmonster som även kallas för chokladtjuven lite då och då.:):)

dessa dagar har varit väldigt slöa för  mig annars, nyårs afton var ju riktigt TRÅKIG faktist, har ju förstås aldrig riktigt firat den emn i år kännde jag bara att jag ville sova hade ingen lust till något, men var uppe till tolv i alla fall. de andra dagarna skulle man kunna säga att jag varit i shopping tagen, fast igentligen så shoppade jag bara idag då jag och Cecilia for till Valbo, var inte ute efter något men kom endå hem med fyra kassar.:) och vad roligt det var att träffa henne ogen, har saknat henne grymt mycket:):)):):):):):):)
ikväll då jo då blir det agnetas nyårskarameller på TV4 och sen en duch eller om jag tar dne innan sen ska jag sova igen.:):):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback