En dag på jobbet

En dag på jobbet för mig kan se ut på ganska olika vis beroende på vad vår bibel (tavlan) visar för info.:) på tavlan skriver mads vad hästarna ska göra på dagarna, vi i stallet tycker dock mest att han gör krumelurer som är svåra att läsa, men oftast lyckas vi pricka in rätt.;);) 
  Men alla dagar börjar med "morgontjänst" då fodras det hö och kraft, mockas överallt och sopas, alla hästar ska ut i hage och skrittmaskin och runt åtta brukar vi vara klara och då kan vi äta frukost själva.:) jag brukar oftast hinna göra första hästen till Mads också och om han önskar så skrittar jag fram den åt honom också.:):):) 
  efter frukost så börjar mina kolegor (jenny och annie och nu även Mathilda) rida "sina" hästar:) och Mads fortsätter med sina. Vi försöker bli klara med alla till lunch som brukar falla sig lämplig runt 13.00. 
  När lunchen är avslutad så ska hästarna in från hagarna och några får gå i skrittmaskin igen. Vi "kollar" hästarna när de kommit in, det vill säga vi borstar bort svättmärken och bytter täcken och så kolalr vi efter om de har sår på ex. benen. På eftermiddagne mockas även hagarna och boxarna en gång till. 
  Vid fyra får de eftermiddags mat och tja sen är dagarna oftast slut efter fodring på eftermiddagen. Så en normal dag utan  "problem" går vi hem runt halv fem fem ungefär. Men man får ju inte glömma att det är levande djur vi jobabr med så visa dagar kan man bli kvar längre och andra så får man gå tidigt.:):)
 
så ser en dag på jobbet ut för mig ungefär, i ej detaljerad beskrivning.:):)
 
Söta SÄPO:D:D:D 
 
 
 
Weine jobbar på ordningen bland täckena:D:D
 
Fille och Queeni:D:D
 
Träffade Liza och julia på promenad:D:D:D
 
Longerade fram lillkillen Anton efter en veckas vila:)
 
Fotat under träningar med Mads, bilderna från det kommer i ett annat inlägg:D:D
 
Jim redo för träning, jim vill ha ett nytt kandar, har ni där ute något tips på vad som finns, är super dålig på märken och sånt.:)
 
Jim efter träning.:):):)
 
Anton.:D:D:D gillar honom bara mer och mer för varje dag.:D:D:D:D
 
Mads och Anton efter en bra träning, därför är piloten så glad;););)
 
Weine i hagen, jipppiiiiiiiii:D:D:D:D:D
 
Min dag i bilder fick ni också som lite bonus:D:D
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback