två mysdagar med hästarna (mäst med Mr W)

Härligt med Våren tycke rjag, blir så glad av solen och värmen som tränger sig på runt husknutten:D:D har inte hänt mycket här, haft två lugna dagar då Mads varit på strömsholm på tävling med D2, chupa och HM så det betyder att maria fick vara med på tävling denna gång då det är "hennes" hästar.:) erkänner att det varit skönt att pyssla runt hemma, städat överallt har vi gjort, hade viljat högtryckstvätta men så blev det inte, kanske till nästa helg vi får väl se.:):)
Mina grabbar har i alla fall haft det kanon i solen med mig, de fick gå utan täcken både idag och igår på EM promenaden vilket jag tror de uppskattade i alla fall Mr W som skulle stanna hela tiden och klia sig och om inte han kliade sig så skulle jag klia honom, jag är ju tydligen hans privata kliare nu enligt honom.:):) Men mysigt har vi haft i alla fall.:):):)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
A säger:

Gillar skydden! Har ni dom i transporten också? vart är dom ifrån?

Svar: Hejsan. De är riktigt bra de där skydden tycker jag. Vi har dem bara på över natten istället för nattlindor. Då de reser lindar vi dem alltid med transportlindor.:)Vi beställde dem från equality line.:)
None None

2014-03-29 | 20:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback