sol och värme äntligen

Idag strålande solen och termometern visade varma siffror:-):-):-) mads hade 6 hästar på listan att rida för dagen och började runt åtta och sen full fart fram till tolv ungefär sen drog han till mälarkliniken för att besikta två pollar en gick igenom och det är alltid kul när sånt händer så vi var glada här hemma.:-):-) på em satt jag till häst igen efter några veckors uppehåll.  Chagini blev min springare som så många gånger förr och vi luffsade runt gården två varv i den ultimata gångarten skritt:-D haha 20 minuter var vi på tur sen räckte det tyckte jag och nästa vecka ska han och jag hoppa hinder. Det är jag själv som har kommit på detta så kan inte gnälla. Får se vilken dag jag ska göra det på. Det kan bli extremt spännande. Chagini har ju tävlat upp till 140 tror jag det var i sina yngre ( och smalare) år själv har jag hoppat 110 som mäst så vi får väl se hur det slutar. Kanske som molly och mulle eller som roffe och ninja;-) haha spännande eller hur lovar att skriva även om jag hamnar på tok för tokigt.:-) :-) :-) 
 
Weine har hängt med idag också på promenader och på träning med mads. Han har visat mig hur man gör flygandeframbenskaratesparkar idag för att döda bromsarna och så har han också visat hur man puttar på sin groom så hon går snabbare så man får gå in och äta igen.:-) Weine är så söt så söt.:-):-):-) 
 
Mer idag då. Ja ni kära läsare, det var nog inget mer för dagen.
 
På tur med chagini
 
Mc queen på grönbete:-)
 
Klart de inte vill gå in när jag kommer solo och ska hämta dem. Man måste ju ha en farbror weine eller jimmy med sig för att de där två ska vara intresserade.:-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback