händelserik dag

Bra dag även idag. Mads red som vanligt fem eller om det var sex hästar, haha minns inte riktigt;-) själv longerade jag vår alldeles egna älg sune som sprang riktigt finnt. Sen har jag typ ägnat resten av dagen med att fixa med grabbarna grus.:-)
Ja just det jag snickarade lite också;) haha fick assistera vår snickare (som jobbar med vår vattenläcka) som då behövde hjälp. Sen fick maria mig att ta ner en tung låda från logen också och det var mindre roligt då man ska ner för en trappstege och när man har all vikt över huvudet så känns det ju inte jätte säkert men det gick och vi var nöjda efteråt.:-)
 
Efter jobbet så åkte jag och maria till bålsta och handlade, då vi kom ut till blåfaran igen så har den jäkeln fått punka så vi kommer inte hem...vi ringde till natta och snäll som hon är så kommer hon och hämtar oss:-):-) men medan vi sitter i bilen och väntar på henne (ja det blåste så mycket så vi väntade i bilen.) Så knackar det fem personer på fönstret på bilen och konstaterar att vi har punka på vår vil! Nähä!?!?! Har vi!?!?!?! Det har vi inte märkt. Vi som just skulle köra här ifrån!!! Åh blev så tröt på dem. Hade jag varit fräck nog hade jag sakt allt detta högt till dem men det gjorde jag inte. Att nämna är ochså att alla var gamla gubbar som tror att tjejer inte kan hallå jag har kört bil i några år nu och snart kör jag lastbil också så jag vet lite om dessa fordon!!
 
Väl hemma igen så gjorde jag tackos som blev jättegott. :-):-):-)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Tråkigt att du ha en dryg ton när människor bara försöker vara snälla och hjälpsamma.

Svar: Ursäkta??? Nu får du nog vara lite tydligare med vad du menar. För jag förstår inte vad du syftar på.
None None

2014-04-11 | 08:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback