Litauisk musik

Idag har dagen avrit ganska seg tycker jag, Mads red varje häst jättelänge tyckte vi alla så det tog tid att få alla gjorda, fast det är ju förstås bra att han rider dem länge men just idag så var det segt och tråkigt att han gjorde det. 
När jag tog in Chagini idag så var han bland molnen mer än på marken, han brukar i vanliga fall avra stallets trögaste häst att få in från hagen, men inte idag, han hopapde upp och ner och åt sidan och for runt runt. hade bara en sak i huvudet, TAPPA INTE TAGET!!!  har ju hör det enda sedan jag började jobba här, vad som än händer så tappa inte taget om hästarna, så jag höll mig fast, Chagini i ena handen och ZZ i den andra och hon var inte så mycket bättre. men jag fick in dem i stallet och inget hände.
Sen glömde jag bort hästarna i skritten på EM också, haha, Jon bara "var är hitch?" jag svarar "han är i skritten, Vist fan skritten!!!" haha ojoj så det kan bli.:)
 
Kom en enska katt till stallet idag också, den avr lite och tanig och jätte rädd för att komma nära, vi hittade den i lilla stallet då den låg i höet och sov, så söt. Då vi var klara i stallet så lyckades jag få fatt i den och kunde klappa lite och så tog vi in den i stallet och tog handom den lite, men den var jätte rädd så vi slåppte ut den igen coh då sprang den till lilla stallet igen och hopapde upp i höet, jag gjorde en skål mat åt den så den kunde äta lite om den ville. Får se hur det går med den, kanske en eventuellt ny stallkatt, vem vet.:) får ge er uppdateringar om den lite då och då framöver.:):)
 
Efter jobbet så åkte vi till Bålsta och handlade och på vägen ditt så lyssnade vi på Litauisk musik, haha inte det bästa jag hört men trallvänligt, men vad låtarna handlade om vet jag inte haha men som sagt trallvänligt var det.:):):)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback