hejsan

USCH !!!! vad dålig jag är på att skriva på min blogg, skriver mest på Weines nu mera, men åh andra sidan har det int ehänt så mycket för mig på sistånde heller, vi har julledigt från tävlingsbanonra, jag pluggar så mycket jag orkar på lastbilen och annars är det full rulle i stallet.:):):)
Ni får gärna komma med ideér på vad jag ska skriva om, är det något ni vill veta om hur det är att jobba i stall? eller vill ni ha tips på hur ni knoppar er häst inför tävling?? Jag ahr ju endel knep för att få hästen extra fin på tävling, kom med förslag på vad ni vill läsa så ska jag skriva mer:D:D
 
Jag ahr för övrigt kravlat mig upp på hästryggen igen också:):):) var några månader sen men nu har jag suttit på hästryggen två dagar i rad, och jag valde nog den största hästen vi har, men om man är stor måste man avra snäll så där av valet.:D:D Det är D2 jag ridit, elle rskrittat fram åt Mads, japp bara skritt än, men det är kul det också, traven kommer efter nyår eller så:P:P nä då men nästa vecka typ då har jag skrittat in mig på honom så då kan ajg tänka mig trav också.:D haha låter fånigt men jag är inte så tuff jämt.:):)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback