Söndag

Vilken söndag, vi hade ganska fullt upp på förmiddagen med löshoppning av fyra åringarna som ska gå test på Strömsholm nästa helg.:) så löshoppning  stod på listan.:) ganska kul med löshoppning och de var duktiga allihopa, zick zack var super fin och även Whiskey var fin de andra tre behöver nog något mer hopp i sig i vecka tror jag men de gjorde som de skulle och försökte i alla fall.:):)
 
Sen var det klipp dax för Flaman som ska visas för kunder i morgon så bort med björnpälsen och fram kom en söt liten häst:):) 
 
weine och jimmy har haft en riktig knas dag, Weien har lärt Jimmy hur man kliar sig och jimmy har tagit efter. När Maria och jag tog EM promenad med dem så var det så varmt så vi gick i ridhuset, och där går vi runt runt och så stannar W och bajsar, bra tänkte vi och gick vidare runt, runt, runt. Efter några avrv stannar jimmy och nosar på Wines bajs och hoppar typ över det och sen ställer sig och bajsar på precis samma ställe. och så går vi lite till och då stannar Weine igen och ska klia sig på ryggen, och då tittar jimmy på honom och stannar han också och gör precis lika dant.:):) oj vad vi skrattade åt deras tokigheter.:):):):):):):):):)
 
Morgonstund på Segersta:):):)
 
Segersta på morgonkvisten.:):)
 
CandyMan
Autograf, vår tre åriga hingst som int eär som alla andra.:)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback