tävlingsdax

idag så släppte jag ut hästarna som vanligt och mockade, vetrinären kom för att vaxinera Ante och grå och sen så var klockan så mycket att silvan askulle lastas för att åka på tävling i halmstad:) jag, ingbritt och kira for iväg och sillen förstås.:):) Hon skulle stara 110 och 120. 110 gick inge vidare vägrade på ett hinder som hade massa "kaktusar" som utsmykning och de tva räkligt tyckte sillen, det var nämligen väldigt tittiga hinder och de flästa red för första gången p ågräs för sesongen så inte många nollor.

Efter 110 så var det (som vanligt) på en endags tävling LÅÅÅÅÅNNNG väntan, två timamr till nästa start i 120 så sillen fick gå in i transporten igen och äta lite och jag gick och kollade på tävlingarna, satt alltså i stråland esol i två timamr och det känns kan jag säga, mina axlar mår väl så där röda och svider gör dem, det blev helt enkelt för mycket sol idag för mig.

120 kom tillslut i alla fall och sillen var super på framhoppningen och glänste inne på banan, nolla blev hon och en fin grön roset fick hon vid utgången.:D:D:D vi var nöjda och trötta då vi åkte hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback