en hektisk dag...

morgonen och förmiddagen har passerat som en blixt, har haft saker att göra hela tiden...nästan i alla fall. mockningen tar ju mäst tid av allt nu för tiden så det bestod ju då förmiddagen av, och ta in hästarna som bor i utestallet.:)

då jag skulle släppa ut zypresse idga på morgonen så har hon mycket bråttom ut så jag hinner inte låsa på grimskaftet för hon är redan inne i hagen och sparkar vilt omkring sig och springer och hon vägrar bli fångad. och en av gångerna jag kommer nära och nästan fått tag på henne så vänder hon om, pipper och sparkar rakt mot mig, läskigt när det gör så mot en. tillslut så lugnade hon sig i alla fall så jag fick ta av grimskaftet och ingen olycka hände.:)

och när Karro och jag komemr bakom ridhuset så är det en polle som saknas, och det är cash som saknas han är inte i sin hage och vi kan inte se honom någonstans, tills vi går lite närmare hans hage, åter igen utrycket, gräset är grönare på andra sidan.:):) för det tyckte cash idag, det lite små roliga var ju att ingen träd var trasig så antingen har han krypit ut eller hoppat, vi gissade p åkrypigt för han var ganska jordig på benen och så hade han även krypit ur sitt täcke  och alla knäppen var knäppta och så så hur bar han sig åt,det är ett mysterium. han ville i alla fall bli infångad så det var ju skönt.:):)

nu börjar snart eftermiddagen och då är det inte mycket att göra, får se om jag överlever den eller om jag blir utbränd av stress.:)

hare gott så länge.:):)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback