mycket att göra

ojojoj! vilken dag det har varit idag, ut med alla hästar i morse och sen börja mocka. efter att mockningen var klar så tog jag krattan och skortkäran och gick och krattade vid hagarna, det låg nämligen väldigt mycket gamalt hö där och det har jag gått och stört mig på ett tag nu så idag tog jag tag i det:) måste säga att det var skönt att få det gjort:)

När jag ahde gjort det så hade Sofia fått reda på om det blev Tävling i helgen eller inte och det blev tävling, så det var bara att börja packa in sakerna i lastbilen, och jag var helt inställd på att åka med, för emelie hade sakt tidigare att hon hälst ville vara hemma med sina ponnyer så jag var inställd på att åka, men så kom sofia och sa att emelie skulle följa med, vilket kändes väldigt skönt för mig:):)

vi packade skåpet med utrustning och allt som skulle med, och mit ti allt ihop så kom vetrinären, som hade det otroliga uppdraget att kastrera Kalvados:D igentligen är det ju synd om honom som inte får vara hingst och man längre men det blir bäst så tror jag, jag hoppas han blir bättre att ha och göra med nu.

Sen så skulle Richard rida tre hästar efter lunch också, Fonds, Romeo och Piraten. gjorde iordning allihop åt honom, sen skulle alal hästar in igen och när allt var klart i stallet så skulle vi lasta in skåpet i Lastbilen och det gick smidigt då vi fick hjälp av Richard med det:) sen tänkte han kasta Sofia i en vattenpöl, men hon skrek så mycket ås han var snäll och släppte ner henne igen.:)
Sen var det hästarnas tur att kliva på, Puaro, Argo och Cezane skulle med och alla tre gick på lungt och finnt:):) sen åkte de iväg.

När jag slutade dagen så körde jag lite fyrhjuling till Emelies ponnyer för de ville ha vatten.:) Efter det så bestämde jag mig för att åka iväg och handla lite godis till mig själv, det är ju endå påsk:D kom till Coop och jag ahde ju redan gissat mig till att det skulle vara mycket folk men, inte så mycket att jag blev tvungen att parkera nästan längst bort på parkeringen. Sen när jag kom in i Coop så tänkte jag nästan vända för köerna till kassorna var hur långa som helst, och då var alla kassor öppna, och det kanske 10 stycken eller något sånt. men plockade mitt godis och sen en påse havregryn till min gröt:):) och sen avr det bara att välja en kö för alla var lika långa. Stod i kö i en kvart! och när jag satt mig i bilen igen så bestämde jag mig för att aldrig mer åka och handla på skärtorsdagen. när jag åkte hem så höjde jag upp volymen på musiken och körde gassen i botten hem:):)

När jag kom hem igen så gick jag in och deggadener mig i soffan, tills jag såg att skritten var igång, så då gick jag ut för Lina var ju i stallet igen:) så tänkte jag endå gå med Kalvados så att han får röra på sig lite nu, det är väldigt viktigt sa vetrinären, så gick med honom i en kvart eller så:) en fin lung promenad:):)

Sen blev jag kvar ute tills kvällsfodringen och pratade med Lina och Henke, sen kom Richard ut också så det blev ännu mer prat då:) och när jag fodrade de hästar som är kvar hemma så hittade jag ett påskägg i sportsfit:D:D Sofia måste ha lagt ditt det innan de åkte:) blev riktigt glad när jag såg det:):)

Idag har det värkligen varit en händelse rik dag och jag har haft fullt upp hela tiden:) men kul är det:):) och solen har lyst och varmt har det varit:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback