Inte riktigt vad jag hade tänkt mig

idag så vaknade jag och såg att det snöade ute:( tråkigt tyckte jag, jag som ville rida idag på hälge. Men när jag ahde ätit frukost så slutade det snöa  och solen började visa sig på himmlen.:D:D så vid tio halv elva tiden begav jag mig till stallet.:) i hagen gick de fyrbenta vännerna runt och mummsade på hö och hade det bra.:) Stallkatten följde med mig ut i hagen då jag skulle hämta Hälge, lufte upp katten för att ingen skulle trampa på honom och så fick jag ett varmt välkommnande av Conny som kom mot mig med örona framåt, han nossade snällt på katten och då blev katten rädd och hoppade ner så jag fortsatte mot hälge.

När jag vänder mig om ser jag stakars katten bli jagad av Conny som ville leka med den, och då brallar Hälge och Flisan ivägg också! Sen var friden i hagen borta kan jag säga, försökte få tag på Hälge i 25 minuter, Sen ringde jag till Elinor och kollade om dom hade hunnit åkt til lmormor, men de hade de inte så då bad jag henne ta med kameran då de åkte så jag kunnde fota lite.

När jag fått kameran så går jag tillbaka ut i hagen och ser Conny och Hälge stå och hänga lite med huvudena men ingen Flisan syns, kommer lite närmare och ser att hon ligger ner på sidan i nerförslutt plus att hon låg i en liten grop, Hon kom inte upp och jag får hjärtat upp i halsen kan ajg säga! det var det läskigaste jag varit med om på länge, hon försökte värkligen men det gick inte, Ringde i Panik till Carro och som tur var var hon bara i Hedesunda så hon körde hem så fort som möjligt. Lyckades i alla fall få upp Flisan på fötterna igen vilket var skönt hon som är dräcktig och allt. Hon var väldigt svettig så hon fick komma in i stallet och värma sig lite.

Sen gick jag ut i hagen igen och försökte fånga Hälge, han var på lekhumör fortfarande så ungefär 25 minuter till sprang han runt, och nu hade jag kameran så nu fikc jag lite bilder också.:D sen gick jag hem för jag orkade inte pullsa runt i snön längre efter en häst som inte vill bli fångad, :) så ingen ridning idag men mortionen fick vi med på dagens shema.:):)















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback