mycket på en dag

Dagen började inte bra, trodde jag skulle dö! klev upp som vanligt när klockan ringde och gick ner till köket och skulle äta lite frukost, det var inge gott för jag höll på att få upp den igen, och så höll jag på at svimma:( gick till soffan och la mig en stund, kände mig bättre efter en 10 minuter elle rså och gick för att försöka få i mig smörgåsen, gick inge bra denna gång heller så jag bestämmde mig för att gå upp till sängen igen och vila lite där. Halvvägs upp itrappan så försvinner räket och jag ka känna det men inte se det. :S Det var läskigt lyckades ta mig til lsängen och där måste jag ha somnat för halv åtta vaknade jag igen och kände mig bättre, dock så hade jag abra tio minuter på mig inna bussen kom så ganska stressad blev jag då.

Sen ahr jag varit i stan idag också för att köra bil, först en lektion sedan uppkörning.:D:D gick väldigt bra klarade uppkörningen och har nu bara teorin kvar eftersom jag inte klarade den första gången.:) så imorgon ska jag in till stan igen för att skriva teorin igen.:) hoppas p ådet bästa och att jag får mitt körkort snart.:D:D

sen så har jag köpt Eclips också.:D:D såimorogn kväll eller så ska jag kolla på den, nu ska jag plugga lite tänkte jag, hålla tummarana för mig nu imorgon.:):):):) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback